Капана Фест – Пловдив

От 14 до 16 октомври улиците на Пловдивския квартал Капана ще посрещнат Пнаирът на изкуствата „Капана Фест“. Разнородни форми на култура ще се слеят – музика, танци, кино, литература, театър, базар на занаята, ърбан арт и активна социална благотворителност. Фестивалът е насочен към жителите на града и поонкретно към тези, които искагт да възродят и запазят реномето на този град, значението му за културата и изкуството.
Картата на дейностите в Капана се е разширила тази година, музикалните сцени са повече, публиката също се увеличава, защото тази година има и нововъведение – видео стрийминг, който ще предава всичко най-интересно в реално време на официалния сайт на фетивала – www.kapanafest.bg, на сайта на Община Пловдив – http://www.plovdiv.bg/ ,както и на http://www.visitplovdiv.com/bg, http://artlive.bg/, http://sessions.onstage.io/.
Програмата ще включва много музика, кино зони, спортни активности, дискусии и разбира се, ключовият за събитието Капански базар с автентични произведения от различни автори и ателиета. Популярният пловдивски фестивал ще предложи редица нововъведения, правейки го водещо събитие в Културната столица на Европа за 2019г.
За повече информация: http://www.kapana.bg/index.php/ulitza/item/5637-kapana-fest-na-esen-s-pesen-sport-kino-izlozhbi-bazar-teatar-diskusii-i-oshte

hm-16-of-29

images

20160808091730_98712

ostavat-4-dni-do-kapana-fest-2016-eto-kakvo-da-ochakvame-na-1234-i-5-iuni-2

 

Подобни събития
Разгледайте