Община Благоевград, Драматичен театър "Проф. Енчо Халачев"

Театрално-танцов фестивал ,,Талантино“

Шестото подред издание на един от най-добрите театрални фестивали у нас се задава през юни 2018г. Театрално-танцовият фестивал „Талантино“ по традиция ще се проведе в гр.Благоевград през юни и по традиция ще продължи 4 дни. През 2018г. датите на събитието ще са в дните между 25-ти и 29-ти юни, когато редица даровити театрални актьори от страната ще потопят благоевградската публика в различни светове.

Фестивалът е с конкурсен характер и всяка година събира по повече от 400 деца. Талантливите деца се оценяват от професионално жури, а наградния фонд е доста богат. Театралният фестивал „Талантино“ се организира със съдействието на Община Благоевград и Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“, където публиката ще може да види голяма част от спектаклите.

Очаква се за шестото издание на „Талантино“ стотици талантливи, малки артисти да натъжат, да развеселят, да разкажат истории и да впечатлят с актьорска игра. Потопете се в магията на театралното изкуство и позволете да бъдете развълнувани до краен предел.

Повече информация за фестивала ще откриете ТУК

Подобни събития
Разгледайте