Сдружение „Видя проект”, СНЦ Клуб Рейки Пловдив, WOW Спорт Пловдив, Being Energy Пловдив и много други

Фестивал на здравословния начин на живот „Здравей Здраве!” – Пловдив

201616Съб
/04
17Нед
/04
Пловдив

Фестивал на здравословния начин на живот „Здравей Здраве!” ще се проведе на 16 – 17 април в Дом на културата Борис Христов”, гр. Пловдив. Всяка година събитието има своя акцент, тази година ще се проведе под мотото „Децата в нас, децата около нас”. Инициативата се реализира благодарение на усилията на десетки физически и юридически лица от града домакин, подтикнати не от комерсиални цели, а от желание за споделяне на знания и умения в полза на обществото.

Идеята на организаторите е да се популяризира здравословният начин на живот във всичките му аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, чрез използване основно на ресурси на Пловдив и за Пловдив. Фестивалът се фокусира върху това да създаде информираност и да насочи хората към здравословния начин на живот, използвайки  здравословни стоки и услуги, да представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания,  както и да насърчи специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение.

Във фестивалната програма ще вземат участие холистични лекари, лектори, консултанти, терапевти, хора занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които ще споделят своите знания и умения в полза на здравето.

Входът е свободен !

049 0000005603_w663 IMG_6937023