ДКИ КЦ ,,Двореца'' - Балчик и Общински детски комплекс - гр.Балчик

III Детски фестивал „Пясъчни Творения“

201808Нед
/07
Плаж "Двореца" в гр.Балчик (карта)
ВХОД
СВОБОДЕН

От две години насам, в началото на астрономическото лято, Белият град – Балчик е домакин на детския фестивал „Пясъчни творения” и събира деца от различни градове и държави, които обичат да творят.

Целите на фестивала са: децата да работят сред природата, с естествени материали, и да разкрият своя талан

Фестивала е насочен към децата и цели да предизвика интереса им към пясъчното изкуство. „Пясъчни Творения“ не е с конкурсен характер, а малките участници ще имат възможността да работят с естествени материали и сред природата. Участниците ще са разделени в 4 възрастови групи:

– от 3 до 6г.;

– от 7 до 9г.;

– от 10 до 12г.;

– от 13 до 15г.

Всеки ще получи диплом за участието си, а във всяка възрастова категория ще има и материални награди. Петчленното жури ще връчи и специални награди за най-добро пясъчно творение.

Партньори в организацията на детския фестивал са Община Балчик, РИМ-Добрич,Вестник “Балчик“, Информационна агенция Добруджа, ве­с­т­ник “Бал­чи­ш­ки те­ле­г­раф”, Peika,Добрич TV, България без граници, радио,,Дарик“-Добрич, Balchik.com и Top novini-Dobrich.

Заявки за участие могат да се изпращат на e-mail: martin_340@abv.bg или се обадете на идейния организатор на фестивала – Мартин Кръстев 0892474998.

 

Подобни събития
Разгледайте