Броени дни до BROKEN BALKANZ 2015

Броени дни

Остават броени дни до началото на най-стария музикален фестивал на открито в България, който популяризира дръм енд бейс културата у нас, а и на Балканите.

15-то издание на Broken Balkanz ще се проведе от 17 до 19 юли  на Витоша, местността Стамболова поляна, в непосредствена близост на хижа Момина Скала (1485 м надморска височина). За неповторимото изживяване ще се погрижат 40 диджеи от България и Балканите, доказали своите умения на световната drum’n’bass  сцена.

Сред тях са словенското дуо Телекинесис, артистът от Сараево Billain, гърците Disphonia, сръбският ди джей Spasheads и много други. Broken Balkanz  се организира от най-голямото музикално движение за дръ менд бейс в България – H.M.S.U. (Hard Music and Sounds United). Основна цел на движението е

Освен 48-часовият музикален маратон организаторите са ви подготвили и много забавления и социални активности. Атрактивната локация на фестивала дава възможност за много спортни инициативи и екскурзии в природния парк. Организаторите са се погрижили да за свободното време на посетителите в двата фестивални дни.

Хек игрита са част от младежката култура от години, така че не можем да минем без тях по време на феста. Младежите от Kick Snare Crew ще предложат целодневна занималня за групови обучения в DnB Step. Ще има уроци за напреднали и за начинаещи. В специално изградена шатра, KSC ще провеждат своите занимания под звуците на музикалната сцена на фестивала.

Безплатни и анонимни тестове за HIV щеправи мобилна лаборатория – идея на Фондация “Инициатива за здраве”. Liberty 420 ще прави безплатни тестове на улични наркотици с реактив Марки, който е достатъчен да засече доста от опасните вещества. Във фестивалната зона има безплана къмпинг зона.

Антоанета ТитяноваHMSU HMSU 2 (Photo Yanne Golev) дни HMSU 7 HMSU Open Air(Photo Yanne Golev)