Започва шестото издание на The Brava Balkan Fest!

Септември 12, 2020

Интересното е, че този фестивал е единственият на територията на община Благоевград, който се провежда толкова поредни пъти, казват неуморните организатоори. Няма и вход – той е напълно безплатен.

Тази година обаче събитието е насочено в подкрепа на българската авторска рок музика и на сцената ще забият само родни банди. Хедлайнер в първият фестивален ден ще бъде „Обратен ефект“, а на 12 септември на сцената ще забият Стенли и Фънки.

Традиционно във фестивала ще се включи и благоевградската банда Black Rose. Авторска музика ще представят още групите Time Jugglers band, Dishonored и Roadwire band.

Мястото е райско, а организаторите изтъкват, че този фест е подходящ за семейства с деца, които искат да избягат от „лудницата“ и да послушат качествен български рок сред живописната природа в Дъбрава.

На терен вече има осигурено място за палатки и кемпери, а останалите фенове имат възможност да си резервират нощувка в Благоевград, който е само на четири километра от сцената.

The Brava Balkan Fest се провежда с финансовата подкрепа на Министерство на културата.

Тази година събитието е в подкрепа на българската авторска рок музика.

Тази година събитието ще бъде в подкрепа на българската авторска рок музика. На сцената ще забият както култови български рок банди, така и млади и изгряващи групи.

Събитието ще открие в 18 часа група Time Jugglers. В 19.30 часа са Roadwire band, а от 21 часа Обратен ефект.

На 12 септември от 18 часа са Dishonored, от 19.30 Black Rose, а в 21 часа Стенли.