За fest-bg.com

В България всяка година се провеждат над 500 празнични събития, но поради липса на информация част от тях остават непознати и слабо посетени. Сдружение от фирми създава fest-bg.com с цел да популяризира фестивалите в България и да направи широкодостъпна информацията за тях. Освен за всички почитатели на веселието, сайтът предлага помощ на организаторите, общините домакини на събития и туристическия бранш.

Съзнаваме, че задачата ни е амбициозна и трудна, тъй като фестивалите в България са многочислени, някои замират, други се възраждат, а всеки ден никнат нови – интересни, мащабни и самобитни. Видимо е желанието на хората от всички краища на страната да възродят традициите и обичаите на родния си край и да ги споделят с още повече хора от страната и чужбина.

ЯНА ЩЕРЕВА, ЯНА ТУР

Яна тур ЕООД

Работи на българския туристически пазар от 1992 г, в последните години се специализира в сферата на събитийния туризъм. Разполага с екип от компетентни и опитни в бранша служители.

Травъл майнд ЕООД

Специализирана компания за маркетингови решения, опит в управлението, полезни корпоративни обучения и ефективни консултации. С пет годишната си история те са успели да се докажат като професионален и амбициозен екип с креативно и творческо мислене и подпомагат развитието на успешни туристически бизнеси в България и чужбина.

Национална медиена група ООД

Aгенция за цялостно PR и рекламно обслужване, основана през 1992 г. Рекламисти, PR-специалисти, дизайнери с висока квалификация и дългогодишен опит работят в агенцията, а творчеството им се реализира със съвременна компютърна техника в модерни студиа и печатна база. Особено богат е опитът на агенцията при разработването и ефективното осъществяване на кoмплексни рекламни и пъблик рилейшънс програми на ведомства, организации, сдружения, асоциации и фирми от столицата и страната.

Дружество „Знание“

Неправителствена организация за обучение и квалификация на деца и възрастни, създадена през 1990 година. То обединява учители и преподаватели от висшите и средни учебни заведения в София, и широк кръг специалисти, с цел да даде възможност за допълнително обучение и квалификация на всички желаещи, независимо от тяхното базово образование, квалификация или предварителни умения.

Петрийски фешън ЛТД

От създаването на модното си ателие през 1992 година досега Васил и Вероника Петрийски създават сценични костюми и уникати, дизайн на сцени и интериори. След като постигнаха върхове в модата в Йоханесбург и Малта, в момента творят в Лондон.

Семира ЕООД

Софтуерна фирма, която се занимава с различни технологични проекти. По-известна е на пазара с името на най-успешния си продукт и първия по рода си в България – „Имейл Инвест“.

Ени Тур ООД

Създадена с цел организиране на събития в сферата на туризма и културата. Най-мащабният проект, по който фирмата работи, е изграждане на туристически комплекс със сцена и спортно съоръжение в с. Стефаново, общ. Радомир за организиране на фестивали и спортни турнири. Фирмата е организирала успешно турне на легендарната група „Тоника“ СВ в градовете Плевен, Русе и Стара Загора. Сред бъдещите проекти на фирмата са организиране на фестивал на бозата в Радомир, фестивал на водата в гр. Девин, поредица от международни фото пленери и др.

Ени Филм ООД

Фирмата продуцира телевизионни предавания, изработва видеоклипове и документални филми. Организира събития в сферата на културата – концерти, фестивали, салони на изкуствата и работи успешно като PR агенция. Студиото работи с качествена и професионална видео техника във формат HDV.
Тепърва ще научавате много интересни новини за проекти на “Фестивалите в България”.