За fest-bg.com

В България всяка година се провеждат над 1 500 празнични събития, но поради липса на информация част от тях остават непознати и слабо посетени. fest-bg.com е създадена с цел да популяризира фестивалите в България и да направи широкодостъпна информацията за тях. Освен за всички почитатели на веселието, сайтът предлага помощ на организаторите, общините домакини на събития и туристическия бранш.

Съзнаваме, че задачата ни е амбициозна и трудна, тъй като фестивалите в България са многочислени, някои замират, други се възраждат, а всеки ден никнат нови – интересни, мащабни и самобитни. Видимо е желанието на хората от всички краища на страната да възродят традициите и обичаите на родния си край и да ги споделят с още повече хора от страната и чужбина.

ИЛИЯНА ЩЕРЕВА

Яна тур ЕООД

Работи на българския туристически пазар от 1992 г, в последните години се специализира в сферата на събитийния туризъм. Разполага с екип от компетентни и опитни в бранша служители.

Дружество „Знание“

Неправителствена организация за обучение и квалификация на деца и възрастни, създадена през 1990 година. То обединява учители и преподаватели от висшите и средни учебни заведения в София, и широк кръг специалисти, с цел да даде възможност за допълнително обучение и квалификация на всички желаещи, независимо от тяхното базово образование, квалификация или предварителни умения.

Петрийски фешън ЛТД

От създаването на модното си ателие през 1992 година досега Васил и Вероника Петрийски създават сценични костюми и уникати, дизайн на сцени и интериори. След като постигнаха върхове в модата в Йоханесбург и Малта, в момента творят в Лондон.

Мерудия.инфо ООД

Мерудия.инфо ООД е младо дружество, което има за цел да създаде и да издава първото специализирано онлайн списание на тема Фестивалите в България.