Изберете Русковец Термал  Спа & СКИ Резорт в дните на Международния Джаз Фестивал в Банско!

Февруари 07, 2019

Всяка година, на откритата лятна тераса на хотел Русковец Резорт, която е с неповторим декор от естествени планински върхове и омайващ аромат на бор, се случват незабравими музикални срещи. В Хотела се организират партита с джаз формации от Фестивала, които поднасят прекрасни музикални изживявания за гостите.

Комплекс Русковец е уникален със своето местоположение непосредствено в Пирин планина, кокетно кацнал на южен терасовиден склон. В комплекса е реализирана екологична концепция за максимално съхраняване на природните дадености и тук можете да се насладите на красиви растителни видове и цветни алеи около хотелската сграда и самостоятелните вили. В допълнение в Русковец Резорт (www.ruskovets.com) има и минерална вода, бликаща от собствения извор на комплекса.

Настаняването е в хотелски апартаменти, които започват от 60 кв. м. площ и в самостоятелни семейни къщи (вили) от 118 кв. м., всяка с тераса и красива гледка към планината.

Хотелът е предпочитано място от семейства с деца заради безопасността в комплекса, чистия въздух, откритите детски площадки, детския клуб с грижовни детегледачки.

Басейните на комплекса за деца и възрастни се захранват с минерална вода от собствен извор. Особена атракция са и двете външни джакузита с минерална вода и прекрасна площадка за планински загар и затаяваща дъха гледка към Пирин. Сред тишина, светлина и комфорт, тук ще се откриете истински природен рай и ще възстановите силите си.

СПА & Уелнес центърът предлага: вътрешни минерални басейни за възрастни и деца с хидромасажен панел, външни джакузита, шезлонги на слънчева тераса, сауна, парни бани, кнайп пейка, фитнес център с уреди на TechnoGym.

Ресторант „Лавендер“ е предпочитан заради вкусните ястия, приготвени с екологично чисти продукти от региона.  „Ил Форно“ е уютен малък ресторант с вкусни пици на пещ и е любимо място за неформални срещи.

За следобедното си питие можете да изберете елегантния и просторен лоби бар.

Просто си заслужава, опитайте!