Милена и Орлин Павлов участват в „Street Food& Music Festival“

Юли 09, 2020

Освен това, известни артисти и музиканти ще сготвят на живо някои от любимите си ястия и ще ни разкажат за своите тънкости в кухнята.„STREET FOOD културата вече промени начина, по който се храним и общуваме. За поредна година събираме в Пловдив най-добрите кухни на колела, за да могат хората не само да се насладят на вкусните им предложения, но и да са наясно с тенденциите в STREET FOOD културата. Продължаваме да вярваме, че изкуството и кулинарията са неразривно свързани в тази нова градска култура и сме ви приготвили атрактивна 4-дневна фестивална програма“, споделя Николай Тодоров, автор на Street food & Music Festival идеологията.
Хранителната арена ще бъде допълнена от множество барове, а в част от фестивалната зона ще бъде обособена и специална джин зона.
Най-голямата изненада на фестивала е специалното участие на известната денс формаця Cappella. „U Got 2 Let The Music“ и „U & Me“ са само част от хитовете им, които ще звучат на живо на концерта по време на Street Food & Music Festival в Пловдив. На сцена ще се качат още Джанго Зе  и Обратен ефект.
Рок дамата на българската музикална сцена Милена също се присъединява към Street Food & Music Festival. На сцената ще видим още Орлин Павлов, Deep Zone Project,   Wosh MC & Feel, местните познайници, прочули се в последното издание на „Гласът на България“  Илин Папазян и Керана & космонавтите, група Le Push, допълнени от група Мix Me на Едит Унджиян и Георги Зайков.
Фестивалната зона ще приюти и стендъп шоуто на Inside Jokes, Юлия Коларова с нейните Muppet Girls, спектакъл на Куклен театър – Пловдив, арт работилници, игри и забавни състезания.