Нов летен фестивал SPICE Music Festival – 90’s edition в Бургас

В SPICE Music Festival – 90’s edition ще вземат участие East 17, 2 Unlimited, REDNEX, Sonique, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, LaBouche, SNAP!, 2 Brothersonthe 4th floor, Ice MC и C+C MUSIC FACTORY, като част от звездите идват за първи път в България.

Община Бургас подготвя тематичен фестивал, който ще доведе в България най-големите музикални звезди от 90-те! Фестивалът се казва SPICE Music Festival – 90’s edition и ще събере на една сцена у нас бой бандата East 17, холандската денс група 2 Unlimited, шведската техно-кънтри формация Rednex, британската сензация Соник, шведът с нигерийски произход и медицински псевдоним Д-р Албан, изпълнителят на хита What is Love Хадауей, италианската евроденс група Cappella, немското дуо La Bouche, култовите изпълнители на 90-тарския хит „The Power“ – немската формация Snap!, холандците от 2 Brothers on the 4th floor, британски ят хип-хоп и евроденс изпълнител от ямайски произход Ice MC и американската денс група C+C Music Factory.

Освен 12-те световноизвестни денс формации в програмата ще се включат и добре познати български изпълнители, които бъдат обявени допълнително. Фестивалната зона ще бъде Пристанище Бургас и в нея ще можете буквално да се пренесете в духа на 90-те. Край музикалната ще бъдат разположени зони за храна и напитки, места за забавления – и всичко това на метри от морето!

С тематични DJ партита ще продължи след полунощ фестивалът SPICE Music Festival-90’s edition, чийто домакин ще бъде Бургас на 9 и 10 август. За да се впишат изцяло в концепцията на новия фест, сетовете ще са с доминиращо присъствие на ремиксирани диско хитове. Освен 12-те световноизвестни денс формации, в програмата ще се включат и добре познати български изпълнители, които съвсем скоро ще бъдат обявени.

Сцените на фестивала ще бъдат две, като, освен основната, ще има и друга по-малка. Фестивалната атмосфера ще може да се усети още следобед, когато фест зоната ще бъде отворена – ще има групи на малката сцената, както и зони за храна, напитки и места за забавления.

Съобщи Тони Титянова

Подобни статии
Разгледайте