Фестивалът SUN TRIBE OPEN AIR събира меломаните в парк „Росенец“

За десета поредна година Бургас ще е домакин на фестивала Sun Tribe Open Air. Той ще се проведе на 26 и 27 юли на територията на парк „Росенец“, на поляната в непосредствена близост до хижа „Странджа“. Мястото е избрано съобразно една от основните цели на проекта, а именно свободният достъп.

Sun Tribe Open Air е уникално за региона събитие, което събира артисти и публика от цялата страна и съчетава музика, изкуство и спорт на открито. Целта на фестивала е да развива алтернативната музикална сцена в региона, като съчетава богата двудневна музикална програма с изпълнители от цялата страна, спорт, облагородяване на пространството и различни артистични инсталации. Входът за фестивала е напълно безплатен.

Концепцията на фестивала включва две тематични вечери, които са стилово определени. Първата вечер е посветена на алтернативни музикални групи, които изпълняват своята музика на живо. Втората вечер е изцяло под знака на електронната музика, в която вземат участие диджеи от цялата страна и чужбина.

ПРОГРАМА:

26 ЮЛИ / петък
Jahmmi Youth, SkilleR, Lim King, Daft Dub, Dmono, Defragler, DJ Zion / Зайан Лайанз, GAZA – Nokaut, DJ Ivo Happy, DJ slow2move.

27 ЮЛИ / събота
Progressive, Psychedelic, Goa Trance Night: Djane Boo, Marshmellow, Pacific, Muhomor, Tripitale, Kundalini, Shrooms, Slimec, Fullonick.

Информира Мерудия.инфо

Подобни статии
Разгледайте