CineLibri обявява Huawei Smartphone Film Festival 2020 за късометражни филми

За втора поредна година CineLibri стартира Huawei Smartphone Film Festival 2020 за късометражни филми. Александър Станишев, Яна Титова и Ваня Николова търсят добри сценарии, на които да помогнат да оживеят на голям екран

След изключително успешното първо издание на фестивала, организаторите на любимия на четящата публика кинофестивал CineLibri, обявява старт на набирането на кандидатури за тазгодишното, второ издание на конкурса. Петима финалисти ще имат шанс да превърнат идеята си в истинско кино, като техни лични ментори в целия процес ще бъдат доказани професионалисти в сценария, режисурата и кинематографията. А всички фенове на киното ще могат да се включат в онлайн уъркшопи, в които тримата ментори, участващи и в журито на фестивала, разкриват част от своя опит и как всеки може да се впусне в голямото приключение на кинопродукцията.

Всички участници, които имат интерес в областта на киното, могат да го направят, като изпратят трийтмънт за късометражен филм на адрес huaweifilmfest@cinelibri.com до 17 август.
Мечтата на всеки, който се занимава с кино, е да види филма си на голям екран. Това ще се случи на церемония в Парка на Военната Академия в София на 24 септември.

Зрителите ще имат възможност да се насладят на петте филма на финалистите и едновременно с тях да научат кои са големите победители в Huawei Smartphone Film Festival 2020.

Подобни статии
Разгледайте