Юли
19 петък

Фестивал на изкуствата "Арт поток", Царево

пт, Юли 19, 2019 - вт, Юли 30, 2019
НЧ "Георги Кондолов - 1914", Царево, Царево

Описание

Община Царево и Hacienda Beach – Лозенец организират петото издание на „Арт поток – фестивал на изкуствата“.

Събитието се провежда традиционно в края на юли, Царево се превъръща в столица на културата. Всички постановки от програмата са с начален час 21:00 ч., а билети се купуват от каса на площада в Царево.

В зала „Галерия“ на Общински Исторически Музей в Царево може да се види сборната изложба „Добър ден“. Изложбата ще включва творби от хартия, пластики, керамика, както и работи върху платно.

В Читалище „Георги Кондолов“  се играе хитовата постановка на НТ „Иван Вазов“, „Любовникът“ от Харолд Пинтър под режисурата на Деян Донков, който влиза и в главната роля.

Известният български актьор Христо Мутафчиев за първи път ще е гост в Царево и заедно с Тея Денолюбова ще представят автобиографията му „Черно на бяло“, издадена от издателство „Колибри“. На 26 юли от 21:00ч. Орлин Горанов ще представи на Морска сцена в Царево автобиографичната си книга „Да започнем отначало“.

Театралният маратон продължава на 27 юли от 21:00ч. с френската комедийна пиеса „Една седмица не повече“ от Клеман Мишел, постановка на Емил Марков, с участието на Димо Алексиев, Емил Марков и Йоана Буковска.

Кулминацията на фестивала „Арт Поток“ 2019 е представлението „Актрисата“ от Питър Куилтър, постановка на проф.Стефан Данаилов. На 28 юли от 21:00ч. на сцената ще излязат Аня Пенчева, Иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Павел Иванов и Стефан Данаилов.

Културните празници завършат на 30 юли с изложбата на децата от Лятната Арт Академия. Малките таланти от школата по рисуване ще творят цяло лято на малкия плаж в Лозенец. В края на академията всички малчугани ще подредят творбите си, които са създали на брега на морето.

Събития са с вход свободен без театралните постановки.

 

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София