Юли
14 петък

Арт поток - фестивал на изкуствата

пт, Юли 14, 2017 - чт, Юли 27, 2017
НЧ "Георги Кондолов - 1914", гр. Царево, ул. "Хан Аспарух" 34, Царево

Описание

Община Царево и Hacienda Beach – Лозенец организират второто издание на Арт поток – фестивал на изкуствата. В дните от 14-ти до 27-ми юли Царево ще се превърне в столица на културата. Всички постановки от програмата са с начален час 21:00ч., а билети от каса на площада в Царево.

На 14-ти юли /петък/ в Общинския исторически музей ще бъдат представени произведенията на художника Стефан Божков. Кралицата на българския театър Татяна Лолова ще може да гледате в моноспектакъла „Дуенде“ по текстове на Р. Апостолова и Ф. Лорка.

В събота на 15-ти юли на сцената на НЧ „Георги Кондолов – 1914“ ще излязат артистите от хасковския театър с постановката „Ако Роналдо беше Чехов“. На 16-ти юли /неделя/ вечерта ще е посветена на Литературно четене с Елин Рахнев.

На 19-ти юли /сряда/ царевската публика ще бъде зарадвана в лятното кино с формата „Пощенска кутия за приказки“, а от 23:00ч. ще се състои концерт на Стенли /Тангра/, Фънки и Gravity Co., като входът за жители на Царево ще е безплатен.

На 20-ти юли /четвъртък/ ще може да наблюдавате „Дубльори“ на сцената на читалището, а на 21-ви юли /петък/ на сцената ще се качат Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев с постановката на Мариус Куркински – „Мъжът на жена ми“.

В последната фестивална вечер ще можете да гледате Стоянка Мутафова в „Госпожа стихийно бедствие“.

Повече информация ще откриете ТУК

арт поток фест програма

арт поток фест1 (1)

арт поток фест2

Още събития

Може би ще посетите
пт, Април 19, 2024
София