Август
13 четвъртък

Арт фестивал на творческите занаяти и изкуството - Царево

чт, Август 13, 2020 - вт, Август 18, 2020
пред читалище „Н. Й. Вапцаров“, Царево, Царево

Описание

Изложение на художествени занаяти и изкуства в град Царево – привлекателна възможност да покажат своето изкуство имат художници, приложници, майстори, занаятчии и фирми, представящи собствено производство на стоки с подаръчен характер, сувенири, играчки, украса, изделия.

Участниците във фестивала ще имат възможност да включат своите гости в дейностите, чрез импровизирани работилнички и така да опитат собственоръчно представеното им изкуство, занаят или изделие.

И тази година, отново в град Царево ще се проведе Фестивал на творческите занаяти и изкуства! Времето от годината, в което се събираме за да отпразнуваме Българската автентичност и изобилие, солени от морето и огряни от слънцето винаги ни е любимо!

Точно заради това, няма да пропуснем да споделим много красиви мигове, подухвани от морски бриз, в Царево, от 13-ти до 18-ти август включително! Споделянето на творчеството винаги е било едно от най-стоплящите и изпълващи сърцето преживявания. Точно затова тази година фестивалът ще бъде под наслов – Вдъхновение! Ще се постараем да създадем най-приятна и хармонична атмосфера за споделяне на всякакви занаяти, изкуства и знание от цяла България.

Едно преоткриване на времето заедно, в което още по-дълбоко да можем да се гмурнем в себе си и във всичко, което ни движи напред с Радост. Да поемем една нова глътка въздух пълна с всички неща, които обичаме – творчество, музика, изкуства във Вдъхновение, с което да продължим да създаваме света около нас с още повече грижа и любов.

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора