Юни
08 Пон

Арт фестивал „Отворени пространства”

пн, Юни 08, 2020 - пн, Юни 15, 2020
център, Ямбол, Ямбол

Описание

Артфестивалът дава простор на вдъхновението и свободната изява на артисти и граждани. С особена виталност оживяват различни градски пространства с шествия и паради, артистични инсталации, театрални и шоу представления, музикални проекти, арт ателиета.Събитието дава възможност на местни творци от всички жанрове да се изразят в урбанистична среда.

За една седмица от годината Ямбол се превръща в голяма арт инсталация на множество местни творци, които се вдъхновяват за нови иновативни начини за използването на отворените пространства в града. В рамките на фестивала жители и гости на град Ямбол могат да станат свидетели и участници в различни арт инсталации, фестивални шествия и паради, театрални и шоу представления, ателиета за различни жанрове в изкуството, забавни игри за деца и възрастни, концерти, театрални представления, изложби и всевъзможни атракции.

Само за няколко дни града става още по-колоритен, забавен, носещ ти уникални емоционални изживявания, каращ те да се замислиш и да разбереш ролята на изкуството върху живота ни. Всеки докоснал се с поне малка част от фестивала вече вижда града в нова светлина.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София