Май
31 Неделя

БАЛКАНСКИ ФЕСТИВАЛ НА ИЗКУСТВАТА - КАРНОБАТ 2020

нд, Май 31, 2020 -
Карнобат, Карнобат

Описание

Магията на фолклора и духът на съвременното изкуство могат не само да бъдат обединени, но и съществуващи в перфектна симбиоза. Мястото, на което това ще се случи и тази година, е Балканският фестивал на изкуствата в Карнобат.

Тогава ще се проведе седмото издание на Карнобат 2020. Всички издания от 2014 година досега впечатлиха многохилядната публика с вълнуващо разнообразие от жанрове, култури и събития.

Участници от всички краища на Балканите се впускат заедно на сцената, на която балканските народи доказват, че са едно цяло, и това само по себе си е цяло събитие. Фестивалът не е сблъсък между традицията и модерния свят, а обединението им около една обща цел – изкуството.

Сигурно е омагьосването от пъстрата палитра на програмата, с която едновременно се докосвате с лекота до изпълнения на балкански творци и се чувствате като занаятчии в автентични работилници. Помислено е и за най-малките, които трудно ще устоят на подготвените забавления.

С над 30 хиляди посетители през последните шест години фестивалът в Карнобат затвърди позициите си като един от големите на Балканите, където важна среща си правят и поколенията.

Организатор на събитието от самото му създаване е Община Карнобат. Организационният екип и доброволците са причината всяко лято магията на изкуството да изпълва въздуха в Карнобат с магичната фестивална енергия.

Вълшебния фолклор и интригуващото съвременно изкуство откриха своя дом.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София