Юни
08 петък

БГ Мюзик Фестивал

пт, Юни 08, 2018 - сб, Юни 09, 2018
Сандански, Сандански

Описание

На парти в столицата бе даден старт на кампанията на ежегодния музикален фестивал  с конкурсен характер за изява на артисти-изпълнители с нови авторски песни в стиловете на съвременната популярна музика.

Целта на събитието е създаването, развитието и утвърждаването на нова модерна авторска музика, както и да се даде възможност за изява на български артисти-изпълнители и автори.

Сред успеха и широкото медийно отразяване на първия фестивал, втория BG Music Festival отбеляза огромен интерес по набиране на заявки за участие. Изпълнители като Георги Щерев, Симона Загорова, Sunheart, STANI, Искрата, са имената които се открояват сред претендентите за участие.

Журито ще трябва да избере най-добрите пет парчета за всяко от четирите категории – поп, рок, хип-хоп и електронен от всички 132 заявки. Скоро ще стане ясно  кои ще бъдат и селектираните за фестивала изпълнения, както и headlinre-рите на фестивала.

Тази година към специалните награди се добавя и нова: Награда на участниците, където всеки участник ще има право да гласува за друг, независимо от категорията.

Най-актуалните новини и събития около фестивалът може да следите във фейсбук страницата му.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София