Юли
10 петък

БириМанджаро - фестивал за занаятчийска бира и храна/ ОТМЕНЕН

пт, Юли 10, 2020 - нд, Юли 12, 2020
Парк Стадиона - гр. Пазарджик, Пазарджик

Описание

БириМанджаро се отменя…отново! Опитахме се, но за съжаление ситуацията отново не позволява провеждането на любимия фестивал за крафт бира и храна. Нищо, оставаме позитивни с бира в ръка, защото сме чували, че третият път е винаги на късмет! Stay tuned!

 

Крафт бири, бутокова храна за ценители и здрав рок – това предстои на фестивала „БириМанджаро“ в Пазарджик през юни. Сцената ще е в парк „Стадиона“, а посетителите ще могат да опитат занаятчийски бири извън масовия стандарт, но с голям стандарт на качеството. За целта „БириМанджаро“ ще обедини над 20 малки бутикови, занаятчийски компании, производители на крафт бира, висококачествени храни, люти сосове, шоколади, джелато и др. За това и по време на провеждането на фестивала, паркът ще бъде разделен на няколко зони.

Посетителите на парка могат да използват безплатно рикши, водни колела, масички за пикник и детска площадка, а целта на феста е да събере на едно място хора с всякакви интереси: ценители на рок музиката, любители на бирата и качествената храна, семейства с деца, които ще могат да разпуснат и открият летния сезон. Организаторите (Община Пазарджик, Крафт пивоварна Ромбус и Minus Еvents & Mаnаgement) канят както хората от Пазарджик, така и всички други

Дните от 10 до 12 юли ще бъдат запълнени с дейности за всеки, от семейни игри до бирена йога, вечерите ще се насладим на мега яка музика с изпълнители като Дичо и неговата банда, Rocka Rolla, Група Остава, някои от най-добрите трибют банди в България и др. Междувременно ще поглезим вкуса си със страхотна майсторска храна и крафт бира, за които ще се погрижат изцяло български производители! Save the dates, защото БириМанджаро се завръща!

Входът за всички концерти и тази година ще бъде напълно безплатен!

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
сб, Октомври 12, 2024
с. Лозен, София