Юли
08 петък

Благотворителен мото – рок фестивал „Побит камък”

пт, Юли 08, 2016 - нд, Юли 10, 2016
Природен парк „Побит камък”, Елин Пелин

Описание

Поредното издание на благотворителния мото – рок фестивал „Побит камък” ще се проведе от 8 до 10 юли на терена на природен парк „Побит камък“, в непосредствена близост до гр. София.

Началото на фестивала ще даде актьорът от сатиричния театър, познат и от редица български сериали Красимир Куцупаров, заедно с кмета на община Елин Пелин – доц. Ивайло Симеонов. Концертната програма ще стартира след 18:30 ч. с изпълнения на момчетата от Шумен Forgot The Ten. Те ще представят разтърсващи кавъри и парчета от предстоящия да излезе албум на бандата. Следват траш-спийд, прогресив групата от Варна ХАДЕС, известна на феновете на по-тежката музика с авторските си парчета като „Шутът“ и „Надпис върху чаша от череп“. В тъмната част на петъчния ден, на сцената ще се излязат легендите от КОНКУРЕНТ. Заедно с известните си парчета, бандата ще направи множество перфектно изпълнени кавъри. Програмата на 8 юли ще завърши с концерта на ПЕЦАТА и Приятели, Които ще повишат градуса на настроението на цялата публика с веселата си програма.

В събота (9 юли) програмата ще открие кавър групата ROCKA ROLLA към 17:00 ч., след множеството игри с публиката, които са подготвили организаторите от мотоклуб „Калашниците“. След тях на сцената ще забият пловдивчаните ZUUM, които ще разтърсят гората на Побит камък с трибют концерт към метъл машината METALLICA. Вечерната програма ще продължи с трибют към големите PANTERA от известните ВУЛГАР БУЛГАР – една от най-добре звучащите трибют банди в България. После идва ред на обичаните от всички поколения рокаджии, неостаряващите ветерани от СИГНАЛ, които ще ни припомнят вечните си хитове.

Програмата на фестивала ще приключи с тегленето на томбола, за която „Калашниците“ тази година са осигурили множество награди, най-голямата от които е мотоциклет Yamaha Magesty 125. След това, под светлината на мощната заря, на сцената ще се качат веселяците от ОБРАТЕН ЕФЕКТ, които за поредна година ще вземат участие във фестивала „Побит камък“.

С провеждането на фестивала е обвързано и благородно дело. Мотоклуб Калашниците MCC ще събира средства, за да помогне на малкия Радослав, който страда от детска церебрална парализа G80.0. и има нужда от продължително лечение и рехабилитации.

Untitled  imag0449 hqdefaultpicture_12047

Още събития

Може би ще посетите