Април
22 събота

Български географски фестивал - Пазарджик 2017

сб, Април 22, 2017 - нд, Април 23, 2017
гр.Пазарджик

Описание

На 22 и 23 април 2017г. гр.Пазарджик ще стнае домакин на третият Български географски фестивал. Събитието се организира от Географ БГ, Община Пазарджик, Издателство Булвест 2000“, Българско географко дружество, ОУ Св. Климент Охридски, ОУ Иван Батаклиев, Гимназия Иван С. Аксаков и др.

По време на фестивалните дни ще има много географски изложби и експозиции, презентации на географи и пътешественици, интерактивни и практически състезания за ученици в уникален за България брейн-ринг формат (състезателен формат, в който ученици и студенти участват отборно и в рамките на определено време имат право да обсъдят и дадат отговор.), тематични щандове с географски сувенири и литература, много дейности за учители и за студенти, както и тематични географски изненади.

За участие, индивидуално-като гости или отборно-за ученическо състезание, е необходимо да се попълни онлайн заявление. Тазгодишното отборно състезание – Географиада, ще е в Брейн-ринг формат, като изискването е за 4-ма участници, 2-ма до 7 клас и 2-ма до 12 клас. За участие е необходимо да се попълни Форма за отборна регистрация до 20 март 2017г.

Формите за регистрация, както и въпросите от изминалите 2 години може да откриете на http://geograf.bg/bg

2659 watermark.php 2497 3247

Още събития

Може би ще посетите