Октомври
12 събота

Фестивал "Здравей, Здраве" Стара Загора

сб, Октомври 12, 2019 - нд, Октомври 13, 2019
читалище "Свети Климент Охридски 1858", Стара Загора, Стара Загора

Описание

Фестивалът “Здравей Здраве“- Стара Загора популяризира здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве, като използва основно ресурсите на Стара Загора и за Стара Загора чрез доброволен труд и благотворителност. Цели да информира и да провокира интереса към здравословния начин на живот, да се представи широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания, да стимулира използването на здравословни стоки и услуги.

Фестивалът насърчава специалисти и експерти да представят методи с доказана ефективност, безопасност и простота на приложение. „Здравей, Здраве!“ е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти, хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето. Мотото му е Единение.

Фестивалът ще се състои в Народно читалище „Св.Климент Охридски-1858“.  Лекциите ще се проведат в голямата зала, в Арт залата – дискусии, в зала на 3 етаж – практики и медитации, а в малка зала – работилници /в малка зала във втория ден ще има специално занимания за деца/. Спортните заниманиея ще са в Спортна зала „Иван Вазов“ през първия ден.

Специално внимание се обръща на здравето на децата – за тях са организирани много спортни занимания, Детски кът, както и „Училище за родители“. Изключително интересни и полезни ще бъдат дискусиите в „Училище за родители“, в което старозагорски специалисти ще споделят иновативни учебни методи и опит.

На Базара се предлагат здравословни стоки и услуги, книги, дегустации и демонстрации.

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати