Октомври
03 Пон

В Смолян започва 11-то издание на Международният театрален фестивал "Забранено за възрастни"

пн, Октомври 03, 2022 - пт, Октомври 07, 2022
Смолян, Смолян

Описание

От 3 до 7-ми октомври в Смолян и още 18 по-малки градове и села в областта се провежда 11-тото издание на Международния театрален фестивал за детска и младежка публика – „Забранено за възрастни“. Информацията съобщиха от Център за изкуства „За Родопите“.

Фестивалът ще представи 14 професионални театрални спектакъла и един игрален филм от България за деца и младежи. Фестивалът ще се открие на 3-ти октомври, понеделник от 18 ч в Театъра в Смолян с българския игрален филм „Чичо Коледа“.

Входът за всички желаещи да присъстват на откриването е свободен.

Освен в областният град, представления за малки и големи през цялата седмица ще има в Баните, Борино, Грохотно, Гьоврен, Девин, Елховец, Златоград, Късак, Мадан, Момчиловци, Неделино, Рудозем, Смилян, Средногорци, Старцево, Търън, Чепинци, Чепеларе.

Фестивалът в град Смолян се организира от Фондация „За Родопите“ в съорганизаторство с Община Смолян и се реализира с подкрепата на Национален фонд „Култура“. Основен партньор в работата с училищата и детските градини от града и областта е Регионално управление на образованието – Смолян.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пт, Май 10, 2024
Пловдив