Юли
18 събота

Детски музикален фестивал

сб, Юли 18, 2020 - сб, Юли 18, 2020
Парк „Белите брези" Пловдив, Пловдив

Описание

Опера Пловдив ще участва в Детски музикален фестивал, който ще се проведе на 18 юли 2020 г. на открита сцена в парк „Белите брези“, Район „Южен“, гр. Пловдив. Началният час е 11.00 ч.
Спектакълът, който Опера Пловдив ще представи като партньор в интересното начинание на кметството на район „Южен“, е „Вълшебната флейта“ – адаптация за деца на една от най-известните опери от Моцарт. Режисьор е Росица Костова, художник – Николина Костова – Богданова, акомпанимент – Рита Дечкова Дечева.
В рамките на един час сладкодумната „Госпожа Опера“ представя вълшебната история за младия влюбен принц, за една красива принцеса, за един ловец на птички, за една зла Кралица на нощта и за един добър магьосник.
Участват солистите на Опера Пловдив: Марк Фаулър, Евгений Арабаджиев, Ива Ананиева, Тодорка Митковска, със специалното участие на Арина Христова.
Представлението е подходящо за деца от 3 до 14 години.

Преди спектакъла, децата от публиката ще имат възможност да се включат в урок по актьорско майсторство, заедно с децата от Академията на Госпожа Опера и техния преподавател Даниел Русев.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София