Юни
05 събота

Детски панаир

сб, Юни 05, 2021 - сб, Юни 05, 2021
Градската градина пред Народен театър "Иван Вазов", София

Описание

Детски панаир – над 40 културно-образователни инициативи за деца. Предвидените работилници ще се провеждат в рамките на целия ден от 11.00 ч. и 19.00 ч. на територията на Градската градина. По традиция Фондация Изиарт е изработила и специално създадени игри за музеите. Децата ще могат да станат откриватели в Музей за история на София, Софийска градска художествена галерия и Университетска ботаническата градина.

За децата, които се интересуват от изкуство, са предвидени десетки работилници. Организаторите са приготвили и атрактивна програма за сцената – музикални и театрални спектакли, танци и игри за най-малките. Както всяка година ще бъде показана и истинска пожарна кола, на която малчуганите ще могат да се качат и да усетят вълнението, като влязат в ролята на истински пожарникари.

Детски панаир е първият културен градски фестивал за деца и се е превърнал в едно от най-очакваните събития за детска аудитория. Основната му цел е децата да бъдат въведени в света на изкуството и културата. Проектът е некомерсиален и позволява на всички желаещи деца да се включат абсолютно безплатно в културно-образователните инициативи.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора