Октомври
07 петък

Детски приключенски фестивал ADVENTUREKids - София 2016

пт, Октомври 07, 2016 - нд, Октомври 09, 2016

Описание

От 7 до 9 октомври 2016г. ще се проведе първият по рода си тридневен фестивал за екстремно кино и спорт в Музейко. Децата ще участват в работилници и демонстрации, посветени на приключенията и ще разберат защо науката има главна роля в развитието на най-популярните екстремни спортове. Дискусии, кино и различни ателиета ще представят вълнуващият свят на пътешествията и изследователските занимания,  вдъхновявайки децата и родителите да прекарват повече време сред природата.

Музейко и БанскоФилмФест представят своята специална програма за първия AdventureKids Festival 2016, включваща филми, демонстрации и ателиета. Програмата на фестивала ще даде възможност на всяко дете да се запознае с различни екстремни спортове, сред които каяк, сърф, сноуборд, катерене, гмуркане, пещерно дело.

AdventureKids се организира от Музейко и Международния фестивал на планинарския филм „Банско Филм Фест“, а събитието се случва в рамките на Програма за сърфиране и спортни и младежки дейности под патронажа на Кмета на Столична община с подкрепата на SEA Change Project. Билетите за богатата програма на фестивала важат след закупуване на билет за вход в Детски научен център Музейко и са достъпни за on-line продажба на http://www.muzeiko.bg/bg p_20176

Още събития

Може би ще посетите