Август
05 сряда

Джаз фест JaZz Do MoRETO - с. Езерец

ср, Август 05, 2020 - ср, Август 05, 2020
с. Езерец, Шабла

Описание

Еднодневен Джаз Фест в крайморското село Езерец ще събере на едно любители на музиката на 5 август. Организатор на JaZz Do MoRETO е Павлета Проданова, която за втора поредна година организира музикалното събитие в малкото селце. Хората там са изключително ентусиазирани и чакат с нетърпени участниците и гостите, които ще посетят музикалния еднодневен фестивал.

Събитието ще се състои в парка на селото, а гостите ще седят на специални пейки, направени като бали. Освен това ще бъдат спазени всички епидемиологични мерки – хората ще са на поне метър разстояние един от друг, но затова пък близко до музиката в сърцата си.

В дългоочакваното събитие ще участват Ангел Заберски – пиано, Стоян Янкулов-Стунджи, Борис Таслев – контрабас, Вера Шандел – вокал, Павлета Проданова – пиано, Пламена Костова – вокал и германският гост Франк Нестлер – саксофон. Организаторката на “Джезерец”, както шеговито наричат феста, обещава истинска палитра от музика – джаз на френски, умело втъкан в аранжиментите на проекта “Будоар” на Ангел Заберски-трио, джаз на български и много още предизвикателства.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София