Ноември
11 петък

Дни на предизвикателствата - София 2016

пт, Ноември 11, 2016 - нд, Ноември 13, 2016

Описание

Три Дни на предизвикателствата ни очакват от 11 до 13 ноември в столицата. Многобройните фенове може да очакват  тридневна уикенд програма, изнесени събития сред природата, звездна плеяда от гости, филмови акценти, презентации и награждавания.

Събитието възниква през 2005г. като приятелски срещи в „Дома на киното“ между пътешественици, алпинисти и планинари, но с течение на годините се превръща във форум за обмен на най-високите постижения в областта на алтернативните спортове – катеренето, алпинизма, извънпистовото каране на ски, планинското колело, спелеологията, парапланеризма, ветроходството, гмуркането, карането в бързи води, каяка и разбира се – пешеходния туризъм.

през годините гости на фестивала са били имена като Ник Бълок, Антоан Менестрел, Дани Андрада, Курт Алберт, Ману Кордоба, Силвия Видал, Филип Жак, Лео Холдинг, както и всички родни имена в екстремните спортове. Цяло десетилетие „Дните“ вдъхновяват хиляди активни и отворени към света хора да предизвикат границите си, да се усъвършенстват и разширят хоризонтите си. Целта на „Дни на предизвикателствата“ е да популяризират активния и здравословен начин на живот в хармония с природата, екологичните практики и ключови граждански инициативи, насочени към подобряване на природната и градската среда.

За повече информация и подробности относно програмата: www.predizvikatelstva.com

Или следете събитиети във фейсбук: https://www.facebook.com/dninapredizvikatelstvata/

Билети можете да закупите онлайн, през системата на https://www.ticketlogic.bg/dni-na-predizvikatelstvata/28764

index

zx450y250_2636737

6946ee0bd1740ec9c2f0252a16025f92

images

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати