World Stage Eurograde

Златна Есен 2020

202004Пет
/09
06Нед
/09
Park Hotel "Atliman Beach" Китен
ВХОД
БИЛЕТИ

Национален конкурсен фестивал за народна хореография и вокални изпълнители, народна музика, стари градски песни и шлагерни песни.
регламент:

Фестивалът е включен в културната програма на гр. Приморско и се провежда с любезното съдействие на общината. Освен създаване на празнично настроение, целта ни е: да  привлечем младите хора към съпричастност за съхраняване на обичаи, бит, нрави, отколешни традиции, културно наследство, което запазва  идентичността ни в Европейското семейство; Размяна на творческа информация и развитие на постиженията в дадените танцови стилове и музикални направления.


УЧАСТНИЦИ

Могат да участват колективи и отделни изпълнители без ограничения във възрастта в някои от следните номинации: Вокални изпълнители – народна музика, стари градски песни и шлагерни песни; Народна хореография.


КРИТЕРИИ ЗА УЧАСТИЕ

За участие във фестивала е необходима акредитация на участниците, която се осъществява при следните условия:

Задължително попълване на заявка по образец /Application form /, в която се посочва: жанра, наименованието, избраната програма, датата на пристигане; възрастова група; творческата биография на колектива; видеозапис; цветни фото снимки и рекламни материали; точен адрес, телефон, факс и e-mail за кореспонденция.