Септември
18 петък

Капана Фест - Есен 2020

пт, Септември 18, 2020 - вт, Септември 22, 2020
Пловдив, Пловдив

Описание

След известно отлагане, заради глобалната ситуация, любимият ни акцент от Капана Фест – Базар Капана се завръща този Септември с изданието „Есенен Базар Капана“, което ще продължи цели пет дни – от 18 до 22.09.2020.
Каним ви заедно да отпразнуваме Денят на българската независимост и дългия уикенд от петък до вторник в Пловдив на ул. Райко Даскалов в частта на ‚‘‘малката главна‘‘ пред Центални Хали – Пловдив. Очакваме ви заедно с над 90 автора на ръчно изработени изделия, български модни марки, както и полезни и интересни био и натурални храни и напикти.
И този път фестивалът за градска култура и изкуства ще даде среща на публиката си, със сръчни и оригинални занаятчии, истински познавачи на музиката и литературата, факири на храните и напитките, талантливи художници и фотографи, всички те ще дойдат в сърцето на Пловдив, за да се срещнат с ценителите на своя труд и умения. Под емблематичните фестивални флагчета ще ви очакват произведения на изкуството, удобни възможности за разхлаждащи питиета, разнообразни вкусотии за подкрепа. Ще превърнем “Малката Главна” в своеобразен музей на артистичността, свежите идеи и сръчността на българските занаятчии.
Това обаче съвсем не е всичко. „Есенен Базар Капана“ обещава да се превърне в един умален и бутиков Капана Фест, който ще постави акцент върху подкрепата за автори и местни артисти. Освен новия подбор от занаятчии, публиката ще може да се наслади на концептуални грамофонни партита, всеки ден от 18:30 на WAMxMyVinyl music hub (в началото на базара откъм Римския Стадион) и на живи музикални изпълнения в WAM creative stage (кв. Капана, ул.Златарска 22).
Петте дни на този празник, както винаги, ще бъдат по-специални с живописната улична украса и ще оставят отпечатък върху живота на Пловдив.

 

 

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора