Октомври
14 петък

Капана Фест - Пловдив

пт, Октомври 14, 2016 - нд, Октомври 16, 2016
улиците на квартал Капана, гр.Пловдив

Описание

От 14 до 16 октомври улиците на Пловдивския квартал Капана ще посрещнат Пнаирът на изкуствата „Капана Фест“. Разнородни форми на култура ще се слеят – музика, танци, кино, литература, театър, базар на занаята, ърбан арт и активна социална благотворителност. Фестивалът е насочен към жителите на града и поонкретно към тези, които искагт да възродят и запазят реномето на този град, значението му за културата и изкуството.
Картата на дейностите в Капана се е разширила тази година, музикалните сцени са повече, публиката също се увеличава, защото тази година има и нововъведение – видео стрийминг, който ще предава всичко най-интересно в реално време на официалния сайт на фетивала – www.kapanafest.bg, на сайта на Община Пловдив – http://www.plovdiv.bg/ ,както и на http://www.visitplovdiv.com/bg, http://artlive.bg/, http://sessions.onstage.io/.
Програмата ще включва много музика, кино зони, спортни активности, дискусии и разбира се, ключовият за събитието Капански базар с автентични произведения от различни автори и ателиета. Популярният пловдивски фестивал ще предложи редица нововъведения, правейки го водещо събитие в Културната столица на Европа за 2019г.
За повече информация: http://www.kapana.bg/index.php/ulitza/item/5637-kapana-fest-na-esen-s-pesen-sport-kino-izlozhbi-bazar-teatar-diskusii-i-oshte

hm-16-of-29

images

20160808091730_98712

ostavat-4-dni-do-kapana-fest-2016-eto-kakvo-da-ochakvame-na-1234-i-5-iuni-2

 

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора