Август
26 четвъртък

Капана Фест 2021 - Пловдив

чт, Август 26, 2021 - нд, Август 29, 2021
гр. Пловдив, Пловдив

Описание

Запазете си 26 до 29 Август, защото в кв. Капана отново ще се съберат талантливи творци и артисти от всички сфери на културния живот, за да променят облика на пловдивския квартал, превръщайки го в автономен остров на съвременното изкуство за един дълъг уикенд. Замислен като карнавал на свободното творчество с 2 издания годишно, вече 2ра поред година Капана Фест представя една нова концепция, концентрирайки усилията си в едно издание годишно, откриващо и представящо пред широката публика музиканти, автори, занаятчии и творци с нестандартни идеи и интересни проекти в няколко основни направления: Музика, Танци, Занаяти, Работилници, Изложби, Литература, Театър и Арт Инсталации.

С нетърпение очакваме всички греещи усмивки, които озаряват и правят фестивала това което е, а именно пъстър и весел празник на любимият ни Пловдив!
Ще продължим да следваме концепцията, превърнала Капана Фест в едно от най-посещаваните събития в България.

Заедно с Община Пловдив и уважаемите спонсори на събитието, които правят Капана Фест възможен, ще дадем всичко от себе си, за да превърнем квартала в уникален карнавал, чийто дух наистина не може да се усети и види другаде. И този път работим в 3те основни направления:
1. Да изненадаме и зарадваме публиката с качествени и внимателно подбрани културни продукти.
2. Да подкрепим свободните творци и артисти, като им предоставим възможност да се представят пред вас – публиката на Капана и разбира се, да бъдем полезни за своя град и квартала, който така силно обичаме.
3. Главният акцент в програмата на фестивала си Ти, заедно с твоите близки, приятели и семейство!

Духът на квартала ще оживее чрез пет концептуални музикални зони, от които вие заедно с всички музиканти, които ще поканим ще събудите‘‘ Душата на Квартала‘‘!

На Базар ‘‘Капана Фест‘‘ ще откриете Авторски изделия, натурални и био храни и напитки, българска мода и задължително мекият и топъл звук на грамофонни плочи осигурен от нашите приятели от @my-vinyl.com магазин за грамофонни плочи.

Очаквайте още: Литературна Зона, Арт – инсталации, Графити, изложби и много изненади, които ще разкрием съвсем скоро

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София