Ноември
14 Пон

Концерт на Горан Брегович във Варна

пн, Ноември 14, 2016 - пн, Ноември 14, 2016
Зала Конгресна на Двореца на културата и спорта

Описание

На 14 ноември балканската мега звезда Горан Брегович ще дойде в морската столица с цялата мощ на своя “Оркестър за сватби и погребения”. Организаторите на концерта от Loud Concerts и Елит Мюзик са готови да изпитат пълните възможности на обновената Зала Конгресна на Двореца на културата и спорта, в която могат да се съберат над 5000 души.

За радост на феновете ще чуем и песни, които за пръв път ще прозвучат във Варна –  те са от последния засега албум на артиста „Champagne for Gypsies“, издаден през 2012 година. Тоталните хитове на Горан Брегович от неговата музика за филми и от албумите му – „Месечина“, „Едерлези“, „In the Deathcar“ със сигурност ще вдигнат на крака варненската публика, която от години чака нова среща с любимия си Брега.

Жива икона на съвременната балканска музика, прескачащ с лекота границите между стилове и етнически  традиции, Горан Брегович сложи свой уникален подпис на световната музикална сцена от края на ХХ и началото на ХХІ век.

Билетите за концерта на Горан Брегович на 14 ноември във Варна влизат в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Техномаркет, Технополис, OMV, Picadilly от днес, 29 февруари. Ценовите категории са от 30 до 80 лева, в зависимост от местоположението в залата.

index

goran_smilefrwd

Още събития

Може би ще посетите