Август
20 четвъртък

Летен Капана Фест - Пловдив 2020

чт, Август 20, 2020 - нд, Август 23, 2020
гр. Пловдив, Пловдив

Описание

Базар Капана се завръща с предприети всички необходими противоепидемични мерки за безопасност към здравето на посетителите и своите участници. Акцента отново е върху артистичните занаятчии на България, които имат нужда от нашата подкрепа за да продължат да развиват своята дейност и за напред!

От 20 август на Малката Главна (ул.Райко Даскалов) ще откриете един от основните и най-обичани
елементи на Капана Фест: големият авторски базар за ръчно изработени продукти и занаятчийски храни! Над 80 български автори отново ще ни изумят с въображението си и ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасните изделия, в които са вложили много труд и любов. Ще се насладим и на отбрани вкусове от майсторските ръце на най-добрите родни производители на качествени храни и напитки.

Призоваваме всички посетители да бъдат социално отговорни и да спазват необходимта дистанция при пазаруване от щандовете на базара, както и да носят със себе си предпазни средства (маски и ръкавици).

Програма на Сцена КАПАНА
(разположена на ул. Златарска- паркинг Централни Хали):

 Музикалният Mалък Петък, 20.08, започва с духовата джаз магия на пловдивската банда Groove Tribe. След тях ескалира фестивалния дух под магичните звуци на Марица Брас Бенд, открили първото издание на Капана фест.
Петък стартира със сливането на фънк, соул и браз мотиви през призмата на един уникален пловдивски селектор Visitor Q. След това музикално пътешествие изригва в неповторим ритъм и вайб с CMF (Цинга Манга Фънк), а от там се изстрелваме право в космоса с повелителя на тромбона, Вили от Brazz Vilidj и неговия нов проект The Essential Funk Trombone.

• Събота започваме с един много стилен сет от Aftereight, а след това на сцената ще се качи младата и обещаваща банда Le’Push, които ще ни подгреят за легендарната пловдивска група Free Style, която също беляза емоционално началото на любимия ни фестивал. Ще си припомним миналото с тях, както и ще се насладим и на новите им завладяващи слуха парчета.

• Неделята подгряваме от рано, 18:00 със специално подбрана селекция от Toni A, след което ще ви представим за пръв път един локален, авторски проект на I’lko, а от там продължаваме с лъвски пай надъхващ блус-рок от Tube Hedzzz и накрая в духа на музикалния заряд завършваме изживяването с неповторимия рок едн рол ритъм на Casual Threesome.
Следете програмата и събитието за още информация и акценти.

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати