Юли
25 четвъртък

Летни културни празници „Кюстендилско лято”

чт, Юли 25, 2019 - нд, Септември 01, 2019
Арка, Кюстендил, Кюстендил

Описание

Концертите са неразделна част от Кюстендилските летни културни празници. Кюстендилци и гости на града имат възможността да се насладят на разнообразния репертоар всеки четвъртък през месец юли и август. Летните културни празници „Кюстендилско лято“ представят Desy Live Band. Десислава Андонова (Phuture Shock, Sentimental Swingers) е един от най-отличаващите се съвременни артисти на българската сцена, характерна с широката си бленда от стилове. В последния си проект “Audiobook” тя събира 20 години опит и творчество. Певицата написва музиката и текстовете на повечето от парчетата в звучащия на интернационално ниво нов запис. Този път тя отказва да се подчини на стилове, рамки и „запазени марки”. Впуска се смело в едно ново музикално приключение, което има за цел да изненада и самата нея, освен публиката.
Еклектиката от дълбока чувственост, нетрадиционни ритми, топли и студени гласови превъплъщения, както и текстовете, които докосват свободно и леко, напомнят за бавността на времето. Времето, което спира в музиката на Деси.
На 3 август на обичаната от всички кюстендилци Арка към Деси ще се присъединят и следните не по-малко талантливи музиканти:
Георги Дончев (контрабас)
Димитър Горчаков (пиано)
Божидар Василев (тромбон)
Васил Вутев (барабани)
Вход свободен.

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора