Юли
03 петък

Международен А to Jazz Festival, София

пт, Юли 03, 2020 - пт, Юли 24, 2020
НДК, открита сцена „Платформа A6”, София

Описание

Фестивалът ‘A to Jazz’ все пак ще се състои

Модерен джаз и млади световни звезди ще участват на десетия A to JazZ.
Изключителна селекция от най-младите световни и български артисти очаква над 25 000 почитатели на музиката в началото на юли на широките зелени поляни на Южен парк 2.
A to JazZ предлага много вдъхновяващи активности наред с традиционните джем сешъни, детска образователна програма, пъстър арт базар, страхотни коктейли и невероятните емоции, които очакват всички почитатели на музиката в летните вечери.
Входът за фестивала e свободен.

A to JazZ Festival се провежда с изключителната подкрепа на фондация Америка за България, Столична община и Министерство на културата.

Хиляди гости от страната и много чуждестранни гости посещават фестивала, за да се насладят на великолепните концерти на артисти от Европа и България. Програмата на A to JazZ включва и детска образователна програма, специален фестивален щанд, пъстър артбазар, барове с коктейли и хапване, както и луди джем сешъни до сутринта.

В програмата на A to JazZ Festival намират място едни от най-големите имена от световната, българската и европейска джаз сцена, като предлага възможности за приятно джаз изживяване под открито небе.

С огромно удоволствие искам да Ви представя 7-те специални A to JazZ концерта през юли, които ще проведем в партньорство със Столична община и Национален дворец на културата, всеки с ограничен капацитет и с билет за достъп. Те са вече в продажба в мрежата на EpayGo, а с всеки закупен билет за A to JazZ Concerts ще помогнете директно както на джаз изпълнителите, така и на нашия фестивал, който понесе сериозен удар.

Мястото е НДК, открита сцена „Платформа A6”, началният час е 20:00, а датите на 7-те концерта през юли, включени в Културния календар на Столична община, са както следва:

03.07 – Белослава

04.07 – Ангел Заберски квартет
05.07 – Влатко Стефановски и Теодосий Спасов
10.07 – Милица Гладнишка & Михаил Йосифов секстет
11.07 – Христо Йоцов „Jazz cats”
12.07 – Двоен концерт на Миро Иванов & The Little Alies и Desy & The Visual Madmen
24.07 – Хилда Казасян „Да послушаме кино“

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София