Март
31 сряда

Международен мажоретен фестивал в Русе

ср, Март 31, 2021 -
гр. Русе, Русе

Описание

В Международен мажоретен фестивал в Русе ще се включат над 200 мажоретки, дефилирайки по ул. „Александровска“ по време на третото издание на фестивала. Международен мажоретен фестивал в Русе стартира с шествие по ул. „Александровска“, като девойки от България, Румъния и Словакия изпълняват парадни композиции. Атрактивното шествие завършва на площад „Свобода“ пред Съдебната палата, където е официалното откриване на фестивала. Фестивалът продължава с представяне на художествени мажоретни композиции на импровизирана сцена пред Съдебната палата.

В третото издание на фестивала ще участват мажоретни състави от страната – 8 състава от градовете София, Бургас, Плевен, Разград, Тутракан и домакините „Екстрийм“ от Русе, и от чужбина.

В съпътстващата културно-историческа програма гостите ще разгледат Еко музея и ще се насладят на красивата река Дунав с едночасова разходка с МК „Русчук“. Международният младежки мажоретен фестивал „Русе – Ритъм & Марш“ се организира от Община Русе и Общински младежки дом.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Галерия

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати