Юли
16 Неделя

Международен младежки танцов фестивал „Пъстър свят”

нд, Юли 16, 2017 - вт, Юли 18, 2017
гр. Панагюрище, Панагюрище

Описание

Международният младежки танцов фестивал „Пъстър свят” ще се проведе за четвърти път от 16-ти до 18-ти юли 2017г. Фестивала е с конкурсен характер и негов домакин е гр. Панагюрище.

Участници могат да са танцови фолклорни ансамбли, които не трябва да надвишават 30 изпълнителя, а тяхната възраст да е между 16 и 29 години. Задължително е изпращане на заявка за участие до 30-ти юни. Допуска се и участието на танцови ансамбли за обработен фолклор, които трябвада представят националните си танци. За българските участници е задължително изпълнението на два танца, като единия да е от района, от който идват.

От тричленно жури ще бъдат оценявани техниката на изпълнение, имидж и композиция (хореография). Всички участници ще получат диплом и плакет, а трите първи места ще получат и парична награда. На финалния Галаконцерт ще бъдат допуснати само номинираните участници и участници по преценка на журито.

В рамките на фестивала ще бъде организиран Конкурс Мис и Мистър Фестивал, както и училище за танци – танцови Мастер класове.

Повече информация, както и заявката за участие, ще откриете ТУК

svqt-pustur-640x396

Pastar-sviat1

IMG_0878-1024x670

IMG_0863

 

 

Още събития

Може би ще посетите