Фондация "Виделей", сдружение "Велика БОЛГАРИА", ВИП Комюникейшън ПР, "Магнум Опус", "Богомило-катарски център", "Духовен център Слънце", НПО "Геум"

Международен събор за богомилството

201608Пет
/04
10Нед
/04
местност Омуртагов мост

От 8 до 10 април в местността Омуртагов мост край Велики Преслав ще се състои Международен събор за богомилите. Събитието е посветено на историята и значението на богомилското учение за Европа и света, дало културата и ренесанса на Европа, Втория златен век на България, демокрацията, болниците, училищата за деца в света и много други.

В програмата са включени беседи и дискусии в широк обхват на културно-духовните и езотерични процеси през вековете до наши дни. Специални гости ще бъдат богомили от международния Богомилски център в Загреб, Хърватия, както и светилата в сферата на богомилите и духовните български учения – Христо Маджаров, Христо Буковски, Спас Мавров, Галя Маджарова, проф. Ерика Лазарова, астрологът Филип Филипов, Георги Мелихранов, Тодор Ялъмов, д-р Румен Стоилов, д-р Надя Панчева, председател на сдружение Велика БОЛГАРИА Патриция Кирилова, изследователи от чужбина и др. Към събора ще се присъединят и участници от Италия, Франция, Румъния, Босна и Херцеговина.

Буковски маджаров Румен Стоилов

Подобни събития
Разгледайте