Юни
25 петък

Международен тунинг фестивал MASKA

пт, Юни 25, 2021 - нд, Юни 27, 2021
ДЗС Полигон - Русе, Русе

Описание

Международен тунинг фестивал MASKA ще е от международен характер и ще e за малки и големи. Ще има нова визия, нови изненади, нови автомобили и много нови забавления. Целта е за първи път в България да се направи професионално Gymkhana drift (дрифт с препятствия), където ще бъдат раздадени много награди на  участниците. Предвидени са и съпътстващи събития, които ще привлекат вниманието  на деца и възрастни.

Международен тунинг фестивал MASKA ще е незабравимо преживяване за над 5 000 зрители на възраст от 14 до 40 години. Ще се проведе на полигон ДЗС, който е на 5км от гр.Русе . Ще бъдат изградени писти за автошоуто, съчетания от озвучаване, осветление, пиротехника, вечерно парти. За първи път ще има изградена сцена с височина 9 метра и широка около 10 м. Тя ще представлява декориране фасадата на сграта, изобразяваща средновековна кула, която ще е осветена. Смятаме, че това ще бъде една от най-големите атракции във вечерното шоу. Международен Тунинг Фестивал „MASKA“ ще бъде три дни. Ще бъдат изградени отново щандове за реклама на нашите партньори, детски кът, топла точка, санитарни възли. Ще създадем още по-голям и обновен beach bar с разхлаждащи напитки за разпускане и релакс на всички наши посетители.

Програмата предвижда  изложение на  70 автомобила  от България, Румъния , Гърция и Македония. Офроуд  с около 40 участника от България и Румъния  с джипове, мотоциклети, АTV, дрифт  за около 30 автомобила от България, Румъния  и Македония и автомобилно озвучаване – състезание за най-силна музика.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

 

Още събития

Може би ще посетите

Няма резултати