Юли
01 сряда

Международен фестивал на изкуствата "Море от звезди", Китен

ср, Юли 01, 2020 - нд, Юли 05, 2020
Китен, Приморско, Приморско

Описание

Фестивалът има за цел да събере на едно място любители артисти от различни жанрове на изкуството – народни танци, модерен балет, класически балет, хип-хоп, танцово шоу, спортни танци, народно пеене, поп пеене, инструменталисти, артисти, илюзионно изкуство, източни бойни изкуства, изобразително изкуство, фотография, мажоретни състави и др.

В рамките на фестивала артистите имат възможност да общуват помежду си, да репетират, да се обучават под ръководството на професионални изпълнители и педагози и да се изявяват на сцени пред многобройна публика в Китен и Приморско.

През фестивалните дни ще бъде подготвен концерт – спектакъл, в който на една сцена ще се изявят най-добрите изпълнители сред участниците във фестивала, подбрани от професионални изпълнители и продуценти заедно с български артисти от различни жанрове на изкуството. Най-добрите изпълнители ще получат награди – видеоклип, авторска песен, професионален аудио запис, ваучер за подпомагане на участието на групи и индивидуални изпълнители в следващото издание на фестивала „Море от звезди“ и във фестивала „Чуйте Девин“ в гр. Девин. Всички участници получат плакети и грамоти за участие и награди.

 

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София