"ЕНИ филм", кметство Китен

Международен фестивал на изкуствата „Море от звезди“, Китен

2020Неопределена през
Юни
Китен, Приморско (карта)

Фестивалът има за цел да събере на едно място любители артисти от различни жанрове на изкуството – народни танци, модерен балет, класически балет, хип-хоп, танцово шоу, спортни танци, народно пеене, поп пеене, инструменталисти, артисти, илюзионно изкуство, източни бойни изкуства, изобразително изкуство, фотография, мажоретни състави и др.

В рамките на фестивала артистите имат възможност да общуват помежду си, да репетират, да се обучават под ръководството на професионални изпълнители и педагози и да се изявяват на сцени пред многобройна публика в Китен и Приморско.

През фестивалните дни ще бъде подготвен концерт – спектакъл, в който на една сцена ще се изявят най-добрите изпълнители сред участниците във фестивала, подбрани от професионални изпълнители и продуценти заедно с български артисти от различни жанрове на изкуството. Най-добрите изпълнители ще получат награди – видеоклип, авторска песен, професионален аудио запис, ваучер за подпомагане на участието на групи и индивидуални изпълнители в следващото издание на фестивала „Море от звезди“ и във фестивала „Чуйте Девин“ в гр. Девин. Всички участници получат плакети и грамоти за участие и награди.

 

Подобни събития
Разгледайте