Март
23 петък

Международен фестивал на илюзионното изкуство Магична среща „Златна котка” 7

пт, Март 23, 2018 - нд, Март 25, 2018
зала „Възраждане”, Габрово

Описание

Седмото издание на Международният фестивал на илюзионното изкуство Магична среща „Златна котка” се завръща в Габрово, зала „Възраждане” на 23, 24 и 25 март. Фестивала отново се организира от община Габрово и Quick Hands Project.

За статуетката на бронзовата котка без опашка(статуетката е без опашка и е бронзова, защото иначе ще им излезе златна, шегува се един от организаторите на фестивала в интервю от миналата година) ще се борят магове от страната и чужбина. Миналата година за участие са се записали рекорден брой чуждестранни магове като например виртуоза на картомагиката от Испания – Дани Даортиз.

Тази година за седмото издание на фестивал директно от Япония пристига европейският шампион на FISM за 2017 г. в категорията close-up Самурай Хаяши. Българската публика ще бъде пленена със спираща дъха демонстрация, граничеща с магия от този виртуоз на меча Катана.

Организаторите дръпнаха още малко завесата и извадиха от шапката си новините, че и Гого, Балканският майстор на магията отблизо, ще покаже на публиката с какво е впечатлил легендарния Джеф Макбрайт, а Енчо Керязов ще покаже защо е най-известният цирков артист в света.

И тази година ни очаква разнообразна програма с множество магове от страната и чужбина и майстори на цирковото и вариететно изкуство.

Този фестивал е за всички деца и възрастни, които продължават да се учудват като малки деца на номерата на майсторите. А дори и да не се учудвате вече, елате да се посмеете и да се опитате да разконспирирате номерата на маговете.

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София