Март
27 петък

Международен фестивал на илюзионното изкуство Магична среща „Златна котка”, Габрово СЕ ОТМЕНЯ

пт, Март 27, 2020 - нд, Март 29, 2020
зала „Възраждане” - Габрово, Габрово

Описание

Въпреки неимоверните усилия, огромното желание и цялата любов, които вложихме в организнацията и последвалата „спасителна операция“, деветото издание на МАГИЧНА СРЕЩА „ЗЛАТНА КОТКА“ 2020 СЕ ОТМЕНЯ.

Ето какво следва от тук нататък:
Инструкции за презаверяване и връщане на билети за събитието
Магична среща „Златна котка“ 2020

• Ако имате закупен билет, преди да предприемете каквито и да е стъпки, се свържете с нас на телефон 0899 856 556 или имейл адрес: goldencat@dramagabrovo.com
• Процедурата ще стартира на 16 март ПОНЕДЕЛНИК 2020г.
• Преди това Ви информираме, че:
☆Вашите билети са с удължена валидност – до края на 2020 година;

Деветото издание на Международния фестивал на илюзионното изкуство Магична среща „Златна котка” се завръща в Габрово, зала „Възраждане”. Фестивалът се организира от община Габрово и Quick Hands Project.

За статуетката на бронзовата котка без опашка(статуетката е без опашка и е бронзова, защото иначе ще им излезе златна, шегува се един от организаторите на фестивала в интервю от миналата година) ще се борят магове от страната и чужбина. Миналата година за участие са се записали рекорден брой чуждестранни магове.

И тази година ни очаква разнообразна програма с множество магове от страната и чужбина и майстори на цирковото и вариететно изкуство. Този фестивал е за всички деца и възрастни, които продължават да се учудват като малки деца на номерата на майсторите. А дори и да не се учудвате вече, елате да се посмеете и да се опитате да разконспирирате номерата на маговете.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пт, Май 10, 2024
Пловдив