Юли
23 събота

Международен фестивал "Славянско лято"

сб, Юли 23, 2016 - нд, Юли 24, 2016
Мол Варна , Варна

Описание

На 23 и 24 юли Мол Варна ще събере на едно място руски пелмени и български вина, кавказки чебуреки, киргизки манти и грузински лаваш, китайски чай, корейски салати и конфитюри с горски плодове от далечен Сибир. Десетки производители ще вземат участие в първия фестивал „Славянско лято“ и ще представят типичните продукти от кухнята на народите си.

Ще бъде обособена Зона за здраве и красота. В нея ще бъдат представени български производители на натурална козметика, които работят само за износ, природни продукти за добър тонус и перфектен външен вид, както и все още малко познати у нас методи за компютърна и пулсова диагностика. Гостите и жителите на Варна ще могат на място да получат консултации за здравето и визията си, да променят вида си с помощта на професионални гримьори и да се научат как да си направят прическа със „славянски плитки“.

По време на фестивала ще има и работилнички за деца и възрастни, където всеки желаещ ще може да изпробва уменията си и да се опита да изработи собствено арт изделие.

Много емоции ще предложи и сцената на „Славянско лято“. За доброто настроение на гостите ще се погрижат диджеи, танцови формации, популярни изпълнители и състави. За най-малките ще има батут и кът с детски атракции.

Организаторите обещават още томболи и игри с подаръци.
 

Още събития

Може би ще посетите