Юни
11 петък

Международния танцов фестивал "Вълшебен свят", Хасково

пт, Юни 11, 2021 - нд, Юни 13, 2021
читалище "Заря - 1858", Хасково, Хасково

Описание

Международния танцов фестивал „Вълшебен свят“ в Хасково ще се проведе през юни за 15-та поредна година. Това е едно от най- големите танцови събития в Бълария, основано през 2005 година. Вече 15 години, най-добрите танцови школи, танцьори и учители се събират на този танцов форум.

Целта на фестивала е да развитие и популяризира танца: класически балет, мажоретни танци, бели денс, етно, боливуд, хип хоп, акро денс, танцово шоу, модерн, джаз, брейк батъл, латино шоу всички стилове, латино, стандарт (бални танци), релакс шоу, размяна на творческа информация и развитие на постиженията в стила. По време на форума се провежда БЕСТ ГАЛА Концерт, в който 5 солиста с най- висок съдийски резултат, независимо от танцовите стилове, танцуват и така се определя най- добрият солист на фестивала. Награждава се и най-добрият дует на фестивала и се връчва и голямата награда – Гранд При на Фестивала „Вълшебен свят”.

Международния танцов фестивал „Вълшебен свят“ е с конкурсен характер. В него могат да участват всички читалища, ЦРД, Дворци на децата, частни школи, студиа, клубове и т.н.

Абонирайте се за месечен и седмичен бюлетин на Фестивалите в България!

Можете и да ни последвате във Facebook , Instagram и Twitter

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора