Юли
02 четвъртък

Мистик Дара Мюзик Фест 2020

чт, Юли 02, 2020 - нд, Юли 05, 2020
Калофер (гората покрай Бял река и Еко пътеката), Карлово

Описание

Скъпи приятели,
Изчаквахме да видим как ще се развие ситуацията. Все пак решихме „Мистик Дара“ да се състои от 02. до 05. юли в по-малък формат и като подготовка за нов музикален фест през септември. В новият формат на фестивала акцент остават музикалните изпълнения. Всички музиканти, както и музикални инструменти са добре дошли! Решихме да намалим и цената на билета за гостите, като тя става 40 лв. за 4 дни.

 

Сдружение „Слънце на Водолей“ и Център „Дара Дарма“ Ви канят да станете част от МИСТИК ДАРА МЮЗИК ФЕСТ!

Това е фестивал, в сърцевината на който положихме намерението, чрез мистичната и лечебна музика, танците и различни творчески работилници, да събудим духовните качества и таланти, скрити във всички нас.

На сцените на МИСТИК ДАРА МЮЗИК ФЕСТ предвиждаме да срещнем магическата Българска народна и Църковно-славянска музика, Йога мантрите и илахиите на Суфизма, Икаро напевите от Амазония, коренната музика на Северна Америка, както и етно медитативна музика и фюжън от цял свят!

ПРОСТРАНСТВОТО Е ОТВОРЕНО ЗА РАЗНООБРАЗНИ МУЗИКАЛНИ ИМПРОВИЗАЦИИ, ДЖЕМОВЕ, ДУХОВНИ ПРАКТИКИ И ПЪРФОРМАНСИ. ТАНЦЬОРИ, АРТИСТИ, АКТЬОРИ, ХУДОЖНИЦИ, ПИСАТЕЛИ, ПОЕТИ, СКУПЛТУРИ И ВСЯКАКВИ МАЙСТОРИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ!

Тази среща на лечебната мистична музика ще се случи в най-красивия храм – този на Природата!

Непосредствено до бистрите води на Бяла река, в прегръдката на Старопланинските гори, на 4-ри километра от град Калофер (в началото на екопътеката), нека сътворим заедно МИСТИК ДАРА МЮЗИК ФЕСТ!

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пн, Септември 30, 2024
София, София