Сдружение „Слънце на Водолей“, Център "Дара Дарма"

Мистик Дара Мюзик Фест 2020

Скъпи приятели,
Изчаквахме да видим как ще се развие ситуацията. Все пак решихме „Мистик Дара“ да се състои от 02. до 05. юли в по-малък формат и като подготовка за нов музикален фест през септември. В новият формат на фестивала акцент остават музикалните изпълнения. Всички музиканти, както и музикални инструменти са добре дошли! Решихме да намалим и цената на билета за гостите, като тя става 40 лв. за 4 дни.

 

Сдружение „Слънце на Водолей“ и Център „Дара Дарма“ Ви канят да станете част от МИСТИК ДАРА МЮЗИК ФЕСТ!

Това е фестивал, в сърцевината на който положихме намерението, чрез мистичната и лечебна музика, танците и различни творчески работилници, да събудим духовните качества и таланти, скрити във всички нас.

На сцените на МИСТИК ДАРА МЮЗИК ФЕСТ предвиждаме да срещнем магическата Българска народна и Църковно-славянска музика, Йога мантрите и илахиите на Суфизма, Икаро напевите от Амазония, коренната музика на Северна Америка, както и етно медитативна музика и фюжън от цял свят!

ПРОСТРАНСТВОТО Е ОТВОРЕНО ЗА РАЗНООБРАЗНИ МУЗИКАЛНИ ИМПРОВИЗАЦИИ, ДЖЕМОВЕ, ДУХОВНИ ПРАКТИКИ И ПЪРФОРМАНСИ. ТАНЦЬОРИ, АРТИСТИ, АКТЬОРИ, ХУДОЖНИЦИ, ПИСАТЕЛИ, ПОЕТИ, СКУПЛТУРИ И ВСЯКАКВИ МАЙСТОРИ СА ДОБРЕ ДОШЛИ!

Тази среща на лечебната мистична музика ще се случи в най-красивия храм – този на Природата!

Непосредствено до бистрите води на Бяла река, в прегръдката на Старопланинските гори, на 4-ри километра от град Калофер (в началото на екопътеката), нека сътворим заедно МИСТИК ДАРА МЮЗИК ФЕСТ!

Подобни събития
Разгледайте