Юли
28 вторник

МОНТФИЗ Артфест, Созопол

вт, Юли 28, 2020 - вт, Август 04, 2020
Созопол, Созопол

Описание

Ежегодният международен фестивал МОНТФИЗ Арт Фест включва няколко дни уъркшопи по „Актьорско майсторство“, „Сценична реч“, „Поведение на тялото“, „Въздействаща комуникация“ и т.н. с едни от най-добрите практици и педагози от САЩ, Русия и България. Всеки ден се провеждат кадидатстуденстски консултации с преподаватели от НАТФИЗ, а всяка вечер – представления на любителски театрални школи.

Целта на фестивала е да спомогне за развитие и утвърждаване на практики за трениране на личните качества, умения и изразни средства чрез техниките на актьорско обучение и прилагайки наученото в различни сфери на професионалния живот. Учатници във фестивала могат да са  индивидуални участници, желаещи да са част от практически тренинги или кандидатстудетски консултации, както и групи, които освен в уъркшопите и консултациите, могат да вземат участие и с театрално представление.

За да се включите в тренингите не е нужен предварителен опит, подходящи са за всички. Във всеки ден от програмата на фестивала са предвидени практически тренинги по актьорско майсторство, техника на говора, поведение на тялото, техники на дишане и постановка на гласа, въздействаща комуникация, творческо мислене и писане, обучение за подготовка и кандидатсване по евро проекти и други. Тренингите се водят от опитни професионалисти, треньори и педагози от страната и чужбина.

Ако имате деца под 12 години, за тях са осигурени целодневни занимания по актьорско майсторство, художествено слово, сценично движение и ритмика. В програмата им са включени много развлекателни игри. През целия ден за тях се грижат преподаватели и координатор, за да могат родителите им да посещават уъркшопите, които предпочитат.

Галерия

Още събития

Може би ще посетите
пт, Юни 21, 2024
Парк "Бедечка", Стара Загора