Юли
26 вторник

МОНТФИЗ Арт Фест

вт, Юли 26, 2016 - вт, Август 02, 2016
Созопол, Созопол

Описание

МОНТФИЗ Арт Фест ще се проведе от 26 юли до 2 август за седма поредна година в Созопол. Той се организира от МОНТФИЗ и Община Созопол. Мисията на фестивала е утвърждаване и развитие на практиките за периодичен професионален тренинг както на любителите и кандидат-студентите, така и на студентите и професионалистите в сферата на изкуството.

В рамките на осем дни ще се провеждат уъркшопи  по актьорско майсторство, сценична реч, сценично движение, творческо писане, комуникационни и презентационни умения, винг чун кунг фу при Башар Рахал, Димитър Касабов, Владислав Виолинов, Милена Хаджииванова и още много други имена, които засега организаторите пазят в тайна.

Всички уъркшопи са подходящи за любители, студенти и професионалисти, а също така и за онези, които тепърва решават да направят първата си крачка в заниманията с изкуство.

Във фестивала могат да се включат както индивидуални участници, които желаят да участват в практическите тренинги или кандидатстудентските консултации, така и групи участници, които освен в уъркшопите и консултациите, могат да участват в конкурсната програма с театрално представление след предварителна селекция.

Повече информация може да намерите на сайта на МОНТФИЗ Арт Фест.

MONTFIZ-11 MONTFIZ-82 Крис-Донъли-2MONTFIZ-3

 

Още събития

Може би ще посетите
ср, Юли 17, 2024
София, Парк Военна академия "Г.С.Раковски"