City Entertainment

Музикален фестивал YOUNG BLOOD

Най-горещите имена в българската музика подготвят младежкия фестивал. Фестивалът е ориентиран изцяло към най-младата аудитория. Най-характерната черта на фестивала се крие именно в изненадите, които CITY подготвят от гледна точка на сценография, мултимедия и техническо изпълнение. YOUNG BLOOD предстои да надмине всички очаквания и да промени всякакви представи за концертно изживяване.

Звук, светлина и сцена с иновативни технологии и революционен подход към публиката остават в тайна до последния момент, за да зарадват само за тези, които ще влязат в АРЕНА АРМЕЕЦ на 24ти Ноември, а тя без съмнение, ще се пръска по шевовете.
От организаторите не крият, че именно феновете под 18 години са причината да вместят събитието във времева рамка 17:00 – 22:00 часа. По този начин всички почитатели, които не могат да се докоснат до любимците си в нощни клубове, ще имат възможност да посетят една впечатляваща сценична продукция. Криско, тита, Гери Никол, Революция Х, Михаела Филева, Венци, Ева, Сезанита и др. са само малка част от изпълнителите, които ще разтресат сцената в първото издание на YOUNG BLOOD –

Подобни събития
Разгледайте