Община Каварна, НЧ СЪГЛАСИЕ 1890, Министерство на културата

ХХІІ Национален фестивал на любителските театри, Каварна

2019Неопределена през
Юни
Каварна (карта)
ВХОД
СВОБОДЕН

За двадесет и втора година в Каварна ще се проведе традиционният Национален фестивал на любителските театри с Международно участие. В началото на юни градът посреща театрални състави от цяла България. Седем дни магията на Мелпомена ще докосва зрителите чрез най-добрите театрални постановки, излъчени след провеждане на селективна сесия.И тази година изданието ще премине под патронажа на кмета на Община Каварна – г-жа Нина Ставрева.

Кандидатите трябва да заявяват своето желание за участие, като изпращат писмено желание за участие в срок до 27 април 2018 година, придружена с рекламни материали за спектакъла,CV на творческия колектив, както и пълен запис на спектакъла на DVD или CD в AVI формат. Видио записът е задължителен за извършване на селекция за участие в конкурсната програма. Във фестивала могат да участват любителски театрални колективи и читалищни театри без жанрово ограничение /драма, комедия/.

Седем магични дни гостите и жителите на Каварна имат възможността да видят най-добрите театрални постановки, подбрани след селективна сесия.

 

Подобни събития
Разгледайте